Legal Counsel Vastgoed en HuurrechtOrganisatie:
Robert Walters

Categorie:
Bedrijfsleven

Provincie: Utrecht
Standplaats: Utrecht

Aanstelling: Detachering
Datum vacature: 09-01-2017

Functieomschrijving

Ben jij een advocaat die de overstap wil maken naar het bedrijfsleven en heb je minimaal 2 jaar ervaring met vastgoed en/of huurrecht bedrijfsruimte (bij voorkeur) in de advocatuur, dan is dit wat voor jou. Ben je werkzaam als bedrijfsjurist maar heb je wel een vastgoed en/of huurrecht achtergrond in de advocatuur, dan kom ik ook graag met je in contact.

Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de huurcontracten. In deze rol behartig je de belangen van onze opdrachtgever bij het opstellen van de contractstukken met betrekking tot verhuur. Je draagt bij aan optimale randvoorwaarden om bedrijfsdoelstellingen te realiseren door mee te denken over contractinhoud, proces- en kwaliteitsverbetering.

Je bent een sparringpartner op het eigen vakgebied, zowel intern als extern en je fungeert als eerste schakel. Je werkzaamheden zijn daarbij gericht op het formaliseren van de met huurders gemaakte afspraken naar (huur)overeenkomsten. Dit doe je op juridisch en inhoudelijk correcte wijze om zo procedures op de korte en lange termijn te voorkomen. In jouw rol signaleer je naast de risico's ook de kansen.

Functie-eisen

  • WO Nederlands recht.
  • (Afgeronde) advocatenstage is een pre.
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring (op het gebied van huurrecht bedrijfsruimte).
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Herken je jezelf in het bovenstaande? Solliciteer dan direct of neem contact op als je vragen hebt. Reageer snel want er is haast bij de vacature!

Salaris

Competitive