Raadheren en Raadheren in opleiding familie-, handels- en strafrechtOrganisatie:
Gerechtshof 's-Hertogenbosch

Categorie:
Overheid

Provincie: Noord-Brabant
Standplaats: 's-Hertogenbosch

Aanstelling: Detachering
Datum vacature: 14-07-2017
Wat gaat u doen?
Als raadsheer beslist u - als lid van een meervoudige kamer - over zaken in hoger beroep. U spreekt recht in individuele zaken met voortdurende aandacht voor rechtseenheid, rechtsontwikkeling en rechtsbescherming tegen de achtergrond van de onderliggende problemen in de samenleving. Als raadsheer werkt u nauw samen met andere raadsheren en met juridisch en administratief medewerkers.

Wie zoeken wij?
We zoeken kandidaten met en zonder rechtspraakervaring. Uw luistervaardigheid, uw mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid en uw oordeelsvorming zijn van een hoog niveau.

U bent een rechter of raadsheer met ruime ervaring op het gebied van het familierecht, het handelsrecht of het strafrecht. Bent u geen rechter maar beschikt u wel over tenminste 10 jaar hoogwaardige juridische werkervaring in één van de hiervoor genoemde rechtsgebieden, dan komt u in aanmerking voor de functie van raadsheer in opleiding.

Wat bieden wij?
  • Een voltijdsaanstelling van 36 uur per week. Parttime werken is bespreekbaar; 
  • Een salaris van minimaal € 7.124,52 en maximaal € 7.853,81 bruto per maand voor 36 uur per week, exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering; 
  • Reiskosten voor woon-werkverkeer met het openbaar vervoer (2de klasse) worden vergoed. U kunt gedeeltelijk thuiswerken via een digitale werkplek. 
Meer informatie
Meer informatie over de functie, procedure en het hof vindt u onder rechterlijke vacatures op werkenbijderechtspraak.nl -> rechter of raadsheer worden.

Reageren

Stuur uw sollicitatiebrief, curriculum vitae en 3 schriftelijke referenties aan de president van het gerechtshof ‘s-Hertogenbosch, de heer mr. R.C.A.M. Philippart, door tussenkomst van P&O, postbus 70583, 5201 CZ ‘s-Hertogenbosch of mail naar PenO.sollicitatie.hof-she@rechtspraak.nl onder vermelding van het vacaturenummer GHHER-20170627.

Solliciteren naar Raadheren en Raadheren in opleiding familie-, handels- en strafrecht

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Vergeet uw CV bovendien niet bij te voegen.
Geslacht
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
Telefoonnummer zakelijk
Telefoonnummer privé
E-mailadres
Motivatie
Curriculum vitae