Legal CounselOrganisatie:
Legadex B.V.

Categorie:
Juridische dienstverlening

Provincie: Noord-Holland
Standplaats: Amsterdam

Aanstelling: Detachering
Datum vacature: 04-09-2017
Legadex is marktleider in vernieuwende bedrijfsjuridische diensten, projectmatig werk voor paralegals en bedrijfsjuristen en M&A begeleiding. We maken bij onze dienstverlening gebruik van ‘state of the art’ juridische software. Inmiddels rekenen we ruim 300 bedrijven, private equity participaties en advocatenkantoren tot onze klanten. 

Legadex groeit en daarom hebben we ruimte voor een

Legal Counsel

Als Legal Counsel van Legadex werk je voor verschillende grote en middelgrote bedrijven. Dat kunnen beursgenoteerde of familiebedrijven zijn maar een relatief groot deel van onze klanten is portfolio bedrijf van Private Equity partijen. Je bent direct betrokken bij het juridisch werk binnen deze bedrijven en het werk kent een hoge mate van afwisseling.
Je bent een belangrijke adviseur en gesprekspartner voor het management en de business. Soms in de rol van enige bedrijfsjurist en bij grote corporates binnen de juridische afdeling. Je geeft advies op het gebied van het brede ondernemingsrecht, waaronder het vennootschapsrecht en contractenrecht. Juridische begeleiding bij M&A transacties, herstructureringen en herfinancieringen behoort eveneens tot de taken. Indien nodig stuur je externe advocaten en notarissen aan. Je werkt gemiddeld in 2 tot 3 uitdagende projecten naast elkaar zodat geen dag hetzelfde is.

Wil jij je razendsnel ontwikkelen als Legal Counsel met een focus op corporate en commercial? Dan is het tijd voor een kennismaking!

Jouw profiel
  • WO Rechten en tussen de 3 en 6 jaar werkervaring binnen een (middel)groot advocatenkantoor, het notariaat of het bedrijfsleven; 
  • Je hebt ervaring met het ondernemingsrecht en (commerciële) contracten en je hebt interesse in M&A;
  • Je hebt uitstekende communicatievaardigheden en bent klantgericht;
  • Je bent daarnaast ondernemend en ambitieus.
Ons aanbod
  • Een brede Legal Counsel functie bij Nederlands markleider in vernieuwende juridische diensten;
  • Werken in verschillende projecten waardoor je een snelle ontwikkeling doormaakt;
  • Uitstekende opleidingsmogelijkheden; 
  • Je wordt opgenomen in een professioneel team van ervaren Legal Counsel waarmee het goed sparren is.
Nieuwsgierig geworden? Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Christine Hagens. Zij is te bereiken via 020 820 83 96 of 06 52 62 61 37. Indien je wilt solliciteren ontvangen we graag je cv en motivatiebrief via chagens@legadex.com.