Juridisch adviseur en secretaris van de bezwaarschriftencommissie (24-36 uur per week)Organisatie:
De Gemeente Molenwaard

Categorie:
Overheid

Provincie: Zuid-Holland
Standplaats: Bleskensgraaf

Datum vacature: 19-02-2018
Kies voor de Molenlandse Aanpak!
De Gemeente Molenwaard en de gemeente Giessenlanden vormen een leefbaar, landelijk gebied waar het goed wonen, werken en ontspannen is. Op 1 januari 2019 zullen deze gemeenten fuseren onder de naam gemeente Molenlanden.
De cultuur in de twee gemeenten? Zakelijk en klantgericht. Open communicatie zonder achterklap. Afspraak is afspraak. We lopen voorop en werken resultaat- en oplossingsgericht. In ons virtuele kantoor werk je met plezier onafhankelijk van tijd en plaats.

Voor het team Juridische Zaken zijn wij op zoek naar een:
Juridisch adviseur en secretaris van de bezwaarschriftencommissie (24-36 uur per week)
Je bent juridisch adviseur voor de vak-teams. Daarnaast bereid je als secretaris de commissiezitting inhoudelijk voor. Ook ondersteun je de commissie bij het uitbrengen van adviezen en bewaak je de voortgang van bezwaarprocedures die volledig digitaal verlopen. Verder onderhoud je contacten tussen de commissie en partijen. Je bent dé ambassadeur voor een prettig contact met de overheid.

Wie ben jij?
Na je opleiding op academisch niveau (juridische richting) heb je relevante kennis en ervaring opgedaan over (algemeen) bestuursrecht en het Gemeenterecht. Kennis op het gebied van privacy is een pré. Je vindt het uitdagend om een juridische casus aan te pakken, te analyseren en daarover te adviseren. Het oplossen van geschillen pak je op een slimme manier aan, zodat het niet tot een juridische procedure hoeft te komen. Je wilt graag meewerken aan de uitdagingen die een gemeentelijke herindeling met zich meebrengt. Sowieso neem je graag het initiatief en wacht je niet tot het werk naar jou toekomt. Ook blijf je niet op je kennis ‘zitten’, maar deel je deze enthousiast met collega’s en klanten. Het is prettig dat je zo makkelijk communiceert op allerlei niveaus. Je bent voor ons gewoon de ideale collega.

Aanbod
Je baan is gewaardeerd in schaal 10 CAR/UWO. Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 4.225,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Verder bieden wij een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren & Informatie

Mail je sollicitatiebrief en CV binnen twee weken na publicatie naar tjalling.reitsma@gemeentemolenwaard.nl. Je kunt Tjalling bellen met vragen over de procedure, 06-29524251.
Bel voor inhoudelijke informatie met Jeanine Streefkerk, jurist en secretaris bezwaarschiftencommissie, 06 46 85 40 53 of mail naar jeanine.streefkerk@gemeentemolenwaard.nl.
De gesprekken staan gepland op donderdag 15 maart a.s.
De vacatures worden gelijktijdig in- en extern opengesteld. Bij gebleken geschiktheid heeft de interne kandidaat de voorkeur. 

Solliciteren naar Juridisch adviseur en secretaris van de bezwaarschriftencommissie (24-36 uur per week)

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Vergeet uw CV bovendien niet bij te voegen.
Geslacht
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
Telefoonnummer zakelijk
Telefoonnummer privé
E-mailadres
Motivatie
Curriculum vitae