Advocaat-medewerkerOrganisatie:
LegalMatters.com

Categorie:
Advocatuur

Provincie: Zuid-Holland
Standplaats: Den Haag

Aanstelling: Detachering
Datum vacature: 27-02-2018
VACATURE ADVOCAAT-MEDEWERKER
6 jr. ervaring
Ondernemingsrecht
Den Haag, 1ft


LegalMatters.com is een full-service juridische dienstverlener. Wij bemiddelen onder andere in vaste en tijdelijke juridische functies in het bedrijfsleven en de advocatuur. Voor een van onze opdrachtgevers komen wij graag in contact met kandidaten die zich herkennen in onderstaande profiel.

Organisatie
Onze opdrachtgever is een middelgroot advocatenkantoor in Den Haag. De sfeer binnen het kantoor is ondernemend, hands-on en creatief. Het kantoor adviseert internationale en nationale ondernemingen.

De sectie ondernemingsrecht heeft zowel een proces- als transactiepraktijk. Het team bestaat uit een gezonde mix van partners, senior medewerkers en jonge medewerkers. De werksfeer is collegiaal en enthousiast.

Functie
Wegens toenemende drukte kan het team worden uitgebreid met een nieuwe collega met de specialisatie Ondernemingsrecht. Als advocaat-medewerker ben je zelfstandig verantwoordelijk voor je eigen cliënten maar opereer je ook in teamverband. De werkzaamheden omvatten zowel het schrijven van contracten en advisering bij overnames als ter zitting optreden.

Vereisten

  • Afgeronde advocaat-stage;
  • > 6jr. relevante werkervaring als advocaat
  • aantoonbare ervaring met Ondernemingsrecht in een brede transactie en/of procespraktijk;
  • uitstekende vakinhoudelijke kennis
  • pro-actief, ondernemend en aanpakker;
  • is in staat voorkomende kwesties zowel zelfstandig als in teamverband te behandelen;
  • uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels.
Aanbod
Onze opdrachtgever biedt goede verdere mogelijkheden tot ontwikkeling binnen de praktijk. De praktijk heeft een interessante diversiteit aan nationale en internationale cliënten. Het kantoor heeft een jong team waar een collegiale en ondernemende werksfeer heerst en meer dan voldoende ruimte is voor eigen initiatieven. Het kantoor is goed bereikbaar met de auto en OV. De arbeidsvoorwaarden zijn goed en afhankelijk van de ervaring van de kandidaat.

Sollicitatie en nadere informatie

Ben je enthousiast geworden over de functie en wil je solliciteren of meer informatie opvragen? Neem dan gerust contact op met Eleanor Tillema-Oehlmann via oehlmann@legalmatters.com of 088-6288388. Wanneer je direct wilt solliciteren stuur dan je CV, motivatie en cijferlijst naar het eerder genoemde emailadres.

Solliciteren naar Advocaat-medewerker

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Vergeet uw CV bovendien niet bij te voegen.
Geslacht
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
Telefoonnummer zakelijk
Telefoonnummer privé
E-mailadres
Motivatie
Curriculum vitae