Advocaat-medewerker IT & PrivacyOrganisatie:
Ploum Lodder Princen

Categorie:
Advocatuur

Provincie: Zuid-Holland
Standplaats: Rotterdam

Aanstelling: Detachering
Datum vacature: 28-03-2018
Als advocaat-medewerker IT & Privacy ben jij zelf verantwoordelijk voor de behandeling van interessante zaken voor gerenommeerde ondernemingen en instellingen. Dit doe je op een daadkrachtige en pragmatische manier, waarbij je onze cliënten concrete adviezen geeft die inhoudelijk uiteraard van hoog niveau zijn. We bieden een zelfstandige en veelzijdige functie voor een advocaat-medewerker die energiek te werk gaat en het beste uit zichzelf en zijn/haar teamleden wil halen. 

Uitdagende IT/Privacy praktijk
Je maakt deel uit van onze sectie IP, IT & Privacy, waarin je zo zelfstandig mogelijk werkt in onze advies-, proces en handhavingspraktijk. Op het gebied van IT-recht werk je samen met onze cliënten om afspraken over het gebruik nieuwste technologieën en/of data juridisch juist te duiden en pragmatisch vast te leggen. En als dat nodig is ben je in staat nakoming van deze afspraken in een procedure af te dwingen. Op het gebied van het privacyrecht werk je samen met onze cliënten om hen compliant te maken en te houden onder de AVG, voer je discussies met of, indien nodig, procedures tegen de AP. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor het zelfstandig behandelen van zaken. Je draagt ook bij aan het opleiden en begeleiden van de jongere teamleden en daagt de meer ervaren medewerkers en compagnons uit met je scherpzinnige vragen. 

Jouw talenten
Je bent ambitieus en creatief. Je verwezenlijkt je doelen door aan te pakken, kansen te zien en elke uitdaging aan te gaan. En je komt daarbij met de juiste argumenten te komen en weet te overtuigen. Dat kun je ook omdat je:
  • een afgeronde master-opleiding Civiel Recht hebt, plus een afgeronde beroepsopleiding. Bij voorkeur met een afstudeerrichting op het gebied van Informaticarecht;
  • tenminste beschikt over 4 à 7 jaar werkervaring op het gebied van IT & Privacyrecht;
  • je uitstekend weet uit te drukken in het (juridisch) Nederlands en Engels, zowel in woord als geschrift; en
  • aantoonbaar onze passie voor de combinatie van recht en technologie deelt.
Ons aanbod
We bieden een zelfstandige, uitdagende en interessante functie met een gevarieerd takenpakket. Je werkt samen met bevlogen collega’s in een open, succesvolle en inspirerende werkomgeving. Wij vinden het heel belangrijk dat onze medewerkers zich willen blijven ontwikkelen. We bieden daarvoor ook volop kansen. Voor de permanente educatie van onze medewerkers hebben wij samen met vooraanstaande docenten cursussen ontwikkeld die je op de hoogte houden van recente ontwikkelingen binnen het vak. Voor zover nog niet behaald, word je geacht de Grotius Specialisatieopleiding Informaticarecht te volgen.

We werken hard, maar we organiseren ook veel sociale activiteiten voor onze medewerkers. Er is daardoor goede onderlinge sfeer en samenwerking. 

Het gaat om een in beginsel fulltime functie voor 40 uur per week, maar een parttime functie is bespreekbaar. Naast het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering (dertiende maand).Wij zijn gevestigd in hartje Rotterdam, aan de Blaak en goed bereikbaar met het OV. 

Ploum iets voor jou?
Werken bij Ploum betekent werken voor een echt Rotterdams, no-nonsense advocaten- en notarissenkantoor. Wij zijn duidelijk anders. En onze cliënten ervaren dat. We realiseren doelen met praktische oplossingen. Wij combineren onze vakkennis met praktijkervaring tot oplossingen die werken. Dat laatste kunnen we als geen ander. Het zit in ons DNA. 

Interesse?
Solliciteer dan direct via www.werkenbijploum.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Kim van Beest, Senior medewerker HR/Recruiter via +31 610935283.

Deze informatie is bedoeld voor sollicitanten. Acquisities van intermediairs naar aanleiding van deze informatie stellen wij niet op prijs.