Jurist BestuursrechtOrganisatie:
ARAG Rechtsbijstand

Categorie:
Juridische dienstverlening

Provincie: Limburg
Standplaats: Roermond

Aanstelling: Detachering
Datum vacature: 10-04-2018
Functieomschrijving
Als rechtshulpverlener binnen deze vaksectie heb je te maken met een veelomvattend rechtsgebied. Je draait een rechtspraktijd met een grote verscheidenheid aan zaken. Je kunt hierbij met name denken aan allerlei geschillen op het gebied van Ruimtelijke Ordening, Milieurecht en geschillen op grond van de Algemene Wet bestuursrecht.

Functie-eisen
Voor deze functie zoeken wij een jurist die toe is aan een nieuwe uitdaging. Je hebt minimaal twee jaar relevente werkervaring die je bij voorkeur hebt opgedaan bij een juridische dienstverlener of bij een advocatenkantoor danwel een overheidsinstantie. Je bent klantgericht, analytisch sterk, maar altijd met gevoel voor een praktische oplossing. Uiteraard heb je je studie Nederlands Recht voltooid, beschik je over goede communicatieve vaardigheden en ben je bereid deel te nemen aan de permanente opleiding Rechtshulp.

Arbeidsvoorwaarden

  • Afhankelijk van werkervaring is de functie ingedeeld in schaal 7 of 8. Afhankelijk van je werkervaring vangt de functie aan bij € 2.300,- en heeft een maximum salaris van € 4.300,00 bruto per maand. Salarissen zijn gebaseerd op een 38 urige werkweek;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een open en informele werksfeer;
  • Variabele werktijden behoren tot de mogelijkheden.
Onze verdere arbeidsvoorwaarden en werknemersvoordelen kun je vinden op Onze verdere arbeidsvoorwaarden en werknemersvoordelen kun je vinden op https://www.arag.nl/werken-bij/arbeidsvoorwaarden/.

Contactinfo
Voor online solliciteren ga je naar www.arag.nl/vacatures.

Wil je alvorens te solliciteren eerst nog wat meer informatie, neem dan contact op met Margreet Bakker (HR Adviseur) telefoonnummer 033 – 434 2455.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.

Over ARAG

ARAG is een onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar en juridisch dienstverlener die haar klanten een breed pakket aan verzekeringen en aanvullende diensten aanbiedt. Het verhaal is uniek: het recht toegankelijk en betaalbaar willen maken voor iedereen. De ambitie is helder: de beste juridische dienstverlener van Nederland zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij de uitgangspunten. ARAG Nederland maakt onderdeel uit van de ARAG Groep, een wereldwijde speler en van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in 15 Europese landen, de Verenigde Staten en Canada. Sinds 2011 is ARAG official sponsor van de KNVB scheidsrechters om samen met de KNVB Fair Play binnen het Nederlands voetbal te stimuleren.

Werken bij ARAG betekent opereren in een collegiale en inspirerende omgeving met een open en informele werksfeer. Zo’n 700 professionals doen dit dagelijks met veel enthousiasme en plezier vanuit de ARAG locaties in Amsterdam, Rotterdam, Leusden en Roermond.

Bedrijfsprofiel
ARAG is een grote internationale rechtsbijstandverzekeraar welke maatschappelijk betrokken is en de focus heeft liggen op klanttevredenheid.

Bedrijfscultuur
Een cultuur van je en jij. Elkaar groeten in de gang. Een cultuur waarbij iedereen even tijd voor elkaar vrijmaakt. En waar kennis en successen gedeeld worden. Professioneel richting de klant, informeel richting je collega’s.