Stage Online Marketing bij DPA Group N.V.Organisatie:
DPA Legal

Categorie:
Bedrijfsleven

Provincie: Noord-Holland
Standplaats: Amsterdam

Ervaring: 1 tot 3 jaar
Datum vacature: 10-04-2018

Wat je gaat doen

Tijdens je stage periode zul je meer leren over: Zoekmachine optimalisatie, Zoekmachine adverteren, Email Marketing, Content Marketing, Social media kanalen, Google AdWords & Google Analytics.Je zult stage lopen in het marketing team van DPA Professionals en je onder andere bezighouden met de volgende taken:Het schrijven van advertenties en beheren van campagnes;Het opzetten en inrichten van succesvolle online wervingscampagnes;Doelgroep analyses uitvoeren en Social media activiteiten monitoren;Onze eigen Community website en Partner websites optimaliseren voor zowel zoekmachines als bezoekers;Conversie optimalisatie op landingspagina's;Bezoekers analyseren en rapportages opstellen van resultaten;Het schrijven en verbeteren van webteksten.

Jouw Profiel

Wil jij een relevante bijdrage leveren aan onze online marketing/communicatie strategie? Wij zoeken een student die een HBO/WO opleiding volgt in de richting van commercie/communicatie/marketing en die zich herkent in onderstaande eigenschappen:Je bent proactief ingesteld;Je neemt initiatieven en komt met verbetervoorstellen of oplossingen;Je bent leergierig;Je houdt van creatief denken en ondernemend te werk gaan;Je bent een teamplayer maar ook zelfstandig;Ervaring op het gebied van Online Marketing (minor, cursus) is een pre;Ervaring met Adobe Photoshop en/of InDesign is een pre;Ervaring met HTML, CSS of Programmeertalen als .net, php of java is een pre.Benoem in je motivatiebrief welk onderdeel van online marketing je aanspreek en wat je hiervan graag zou willen leren.

Wat je van ons kunt verwachten

Fantastische stage periode voor een eindscriptie of werk stage voor onze opdrachtgevers;Kans op een vaste aanstelling in ons team;Professionele maar informele sfeer;Een jong en enthousiast team;Stage vergoeding 450,-;Vrijheid om jezelf door te ontwikkelen.

Je werkomgeving

DPA richt zich op advies, duurzame en flexibele inzetbaarheid van specialistische professionals en het ontwikkelen van kennis en kunde. Onze aanpak is erop gericht om mensen en organisaties in staat te stellen om hun prestaties te verbeteren. Hiertoe steunt DPA naast onze ruim 1.600 vaste medewerkers DPA op een landelijk netwerk van hooggekwalificeerde zelfstandige professionals. De onderneming komt voort uit DPA Flex, dat in 1992 is opgericht en in 1999 als DPA Group een beursnotering aan Euronext Amsterdam kreeg. DPA ging in 2011 samen met de Nederlandse Interim Groep, en maakt sindsdien een gestage groei door. In 2012 voegde Benkis zich bij de groep, gevolgd door Cauberg-Huygen Raadgevende Ingenieurs in 2013 en Fagro in 2014.