Advocaat–stagiairs civiel rechtOrganisatie:
Damsté Advocaten - Notarissen - Fiscalisten

Categorie:
Advocatuur

Provincie: Overijssel
Standplaats: Enschede

Aanstelling: Detachering
Datum vacature: 13-04-2018
Wegens uitbreiding van onze sectie Vastgoed en Overheid zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Heb je een afgeronde WO- opleiding Nederlands recht en affiniteit met het algemeen verbintenissenrecht? Wie weet word jij dan wel onze nieuwe collega!

Wat ga je doen?

Naast het volgen van de Beroepsopleiding Advocatuur verleen je juridische bijstand in de breedste zin van het woord op het gebied van het bouwrecht, huurrecht, koop- en verkoop van panden, woningen en (agrarische) gronden en het aanbestedingsrecht. Ook schrijf je over actuele onderwerpen voor onze website en blogs.

Waar kom je te werken?

Onze sectie Vastgoed en Overheid is gevestigd in Enschede en bestaat uit acht ervaren advocaten, vier advocaat- stagiairs en twee juridisch medewerkers. Wij zijn gewend om met elkaar te sparren en samen te werken, ook met andere secties binnen Damsté.

Wat mag je van ons verwachten 
 
We doen veel aan kennisontwikkeling, onder andere via Damsté Opleidingen en het geven van lezingen aan (potentiële) klanten. Er heerst binnen Damsté een prettige werksfeer, je krijgt goede begeleiding en je hebt meer dan voldoende inhoudelijke uitdaging.

Wie zoeken wij?

Je bent een gedreven, ambitieuze en vindingrijke persoon. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve eigenschappen en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je woont in de regio Twente of bent bereid om hier naar toe te verhuizen.
Interesse in deze functie of wil je meer weten over de functie of ons kantoor? Neem dan contact op met Anne Harperink, manager personeel en organisatie (053 484 00 34) of solliciteer direct via het sollicitatieformulier.