Juridisch Adviseur (medior)Organisatie:
NCOI

Categorie:
Juridische dienstverlening

Provincie: Noord-Holland
Standplaats: Hilversum

Datum vacature: 18-04-2018
Juridisch Adviseur Medior

Locatie: Hilversum
Werkweek: 40
Type vacature: Professionals
Opleidingsniveau: Master

Elke dag bezig willen zijn met wisselende rechtsgebieden in een groeiende organisatie? Dan zit je als Juridisch Adviseur goed bij NCOI Groep!

NCOI Groep bestaat inmiddels uit een groot aantal verschillende labels, zoals onder andere Schoevers, Scheidegger, NTI en Luzac. Maar NCOI Groep blijft groeien en het is dan ook belangrijk dat de Juridische afdeling mee kan met deze groei. Daarom kan het huidige Legal team worden uitgebreid met een nieuwe Juridisch Adviseur.

Als Juridisch Adviseur ben je verantwoordelijk voor het tijdig en correct oplossen van juridische (civielrechtelijke) vraagstukken. Op basis van de dossiers beoordeel je of er wel of geen procedure opgestart dient te worden en handel je de dossiers af. Verder fungeer je samen met de rest van je team als de juridische vraagbaak voor de gehele organisatie. De combinatie van inhoudelijk interessante vraagstukken en het iedere dag behalen van concrete resultaten maakt deze functie zo interessant.

Verder bestaan de werkzaamheden uit:
Het voeren van inhoudelijk verweer in woord en geschrift bij de kantonrechter, de Geschillencommissie, enzovoort.
Het adviseren over en het opstellen van juridisch inhoudelijk verweer inzake klachten van cursisten.
Het inhoudelijk adviseren van verschillende afdelingen binnen de organisatie voornamelijk op het gebied van algemeen contractenrecht, consumentenrecht, vennootschapsrecht, IE, privacy- en onderwijsrecht.

Het Team
Als Juridisch Adviseur maak je samen met twee Juridisch Adviseurs en een Juridisch Administratief Medewerker deel uit van de afdeling Legal. Je rapporteert aan het Hoofd Juridische Zaken.

Het profiel
De ideale kandidaat voor deze vacature heeft na het afronden van een Masteropleiding Rechten minimaal 4 jaar relevante werkervaring opgedaan binnen een resultaatgerichte omgeving, bijvoorbeeld bij een rechtsbijstandsverzekeraar. Je voelt je uitstekend thuis in een zakelijke en dynamische omgeving, waarin jij je juridische kennis en ervaring kan combineren met je aanpakkers mentaliteit om zo een expertrol te vervullen.

Bovendien beschik je over:
• Een accurate en doelgerichte werkwijze
• Commercieel inzicht en doorzettingsvermogen
• Visie en overtuigingskracht
• Een goed analytisch denkvermogen
• Goede communicatieve vaardigheden en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift

De organisatie
Werkend Nederland sterk maken en sterk houden. Dat is waar NCOI Groep voor staat. Nogal ambitieus, horen we je denken. Dat klopt. Ambitie is een belangrijk woord in onze organisatie. Het typeert ons. We waren al ambitieus toen we in 1996 begonnen. Ons doel was toen om hét opleidingsinstituut van Nederland te worden. De grootste, omdat we echt een verschil wilden maken. De beste, omdat onze doelgroep terecht veeleisend is. De sterkste, omdat we de bepalende rol in onze samenleving vol verantwoordelijkheid wilden dragen.

Dat doel is inmiddels gerealiseerd. We zijn de opleider van werkend Nederland. We maken jaarlijks tienduizenden werkenden sterker en waardevoller voor de organisaties waarvoor zij werken. We vergroten hun kennis, vaardigheden en competenties. Dus ja, we zijn ambitieus. En we blijven dat. Herken je de wil om te winnen in jezelf? Dan nodigen we je graag uit om met ons mee te bouwen. Om samen te werken aan een blijvend sterker Nederland.

Het aanbod
Wij bieden je een salaris van €3300,- tot €3800,- per maand o.b.v. 40 uur, afhankelijk van je ervaringsprofiel

Je kunt nog zo ambitieus en succesvol zijn, zonder werkplezier is het niet de moeite waard. Vinden wij. Daarom hebben we altijd bewust gebouwd aan een inspirerende werkcultuur. Waardoor een aangename wisselwerking ontstaat tussen ons en nieuwe mensen die zich bij ons aansluiten. We investeren in elkaar. Met tijd, energie, aandacht. Wij bieden onze mensen een plek waar ze volkomen zichzelf kunnen zijn. Met een nuchtere cultuur. Een gezonde werk/privé verhouding. En met een arbeidsvoorwaardenpakket waarmee we je uitdagen het beste uit jezelf te halen.

Meer informatie
Het is de combinatie van soms zelfs tegengestelde waarden, die het werken bij NCOI zo uniek maakt. De combinatie van enorme ambitie aan de ene kant en een nuchtere werksfeer aan de andere. Van groei en commercieel succes én van maatschappelijke verantwoordelijkheid. Van een hechte groepsorganisatie én van sterke, afzonderlijke merken.

Als jij denkt dat de combinatie tussen ons en jou net zo uniek is, dan maken we graag kennis met je. Stuur ons je motivatie plus een CV t.a.v. Lieke Janssen via de 'Solliciteer' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Vacature, Fulltime, Hilversum, Consultant, Jurist.